Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CDC demana el vot en defensa dels interessos del Penedès, i per assegurar inversions

Convergència considera que el vot a la seva formació és útil tant en clau de política catalana, per reforçar el govern de la Generalitat, com en clau estatal per refermar el compromís amb el procés.

El president de CDC a l’Alt Penedès, Xavier Escribà, acompanyat del candidat penedesenc Josep Sánchez; i del president del Consell Comarcal Francesc Olivella i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, han explicat a la seu del partit a la capital de la comarca perquè és important anar a votar en aquestes eleccions de diumenge i han demanat que es voti el seu candidat per tal de garantir també la força de l’independentisme a Madrid i de retruc al Parlament de Catalunya.
Escribà remarcava que cal una CDC forta que pugui anar a Madrid a defensar els interessos dels catalans, i de retruc dels penedesencs. En clara al·lusió a ERC,ha remarca que cal fer coses, i no només dir-les.
Per la seva banda, Francesc Olivella ha insistit també en que cal garantir l’estabilitat necessaris per aprovar uns pressupostos que permetin fer actuacions al territori.
Així, comentava que amb la no aprovació dels pressupostos s’havien deixat d’invertir aquest any uns 10 milions d’euros a la comarca.
A banda, tant Olivella com Pere Regull han recordat que hi ha altres inversions pendents que no s’han pogut tirar endavant com poden ser en relació a centres d’ensenyament o alguna depuradora que hi havia prevista. I a nivell d’inversions estatals s’ha recordat que continua pendent a Vilafranca tot el relacionat amb la mobilitat per ferrocarril, amb manca d’inversions en rodalies, la demanda d’estació de regionals a Vilafranca i la cobertura de les vies. O també tot el que té a veure amb mobilitat per carretera amb l’acabament pendent de la variant de Vallirana a la N-340 per poder accedir a Barcelona amb condicions.
Finalment Josep Sánchez, el candidat de la comarca en la cita electoral de diumenge, demanava el vot per CDC ja que és un partit que ha demostrat amb fets que és capaç d’avançar cap a la independència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: