Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UP ha fet una reunió informativa a la comarca amb representants del sector de l’Aviram

La seu del sindicat Unió de Pagesos a Vilafranca ha acollit aquesta primera trobada que responsables del sector de l’aviram volien mantenir amb representants de les explotacions del territori.

Santi Querol, responsable de sectors ramaders de la Comissió Permanent d’Unió de Pagesos, explicava que a banda de conèixer els neguits del sector a l’Alt Penedès, la intenció era recordar que cal tenir clares algunes qüestions que s’han d’acomplir en quan a normativa.
Les granges d’aviram han de complir amb una àmplia legislació i molta normativa que sovint després no s’ajusta als beneficis que obtenen les explotacions.
La reunió va servir per parlar doncs del decret d’ordenació ramadera, de l’obligació d’instal·lar tanca perimetral a les explotacions intensives, la possibilitat de sacrificar i comercialitzar aviram a la pròpia explotació, la modificació del decret de dejeccions ramaderes i de les possibles implicacions del Tractat de Lliure Comerç entre la Unió Europea i els Estats Units per a la ramaderia Europea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: