Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Penedès Nord presenta el projecte de planificació estratègica de la seva activitat econòmica

Penedès Nord presenta el projecte de planificació estratègica de la seva activitat econòmica

Els alcaldes del Penedès Nord es troben demà al CIC La Fassina de Sant Sadurní d’Anoia per presentar el projecte de planificació estratègica de l’activitat econòmica de la demarcació.

El Pla Estratègic d’Activitat Econòmica del Penedès Nord servirà per redactar un document que determini les estratègies, directrius i accions a implementar en relació amb la projecció de l’activitat econòmica a la zona, que inclou els municipis de Gelida, Mediona, Pla del Penedès, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Subirats i Torrelavit.

El procés de redacció del Pla Estratègic està liderat per l’ajuntament de Sant Sadurní i rep l’aportació tècnica del Consorci de Serveis Empresarials  de l’Associació d’Empresaris de l’Alt, el Baix Penedès i el Garraf. La iniciativa està subvencionada per la Diputació de Barcelona, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.

El programa de la jornada, que tindrà lloc al CIC La Fassina, preveu una explicació dels propòsits del Pla Estratègic d’Activitat Econòmica del Penedès Nord, així com un informe amb la radiografia econòmica del conjunt dels municipis que formen part de la demarcació, a càrrec de Mancomunitat Penedès Garraf. També s’exposarà el marc de conjuntura econòmica en el què es troba la comarca de l’Alt Penedès, amb dades recents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: