Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia organitza dissabte una taula informativa

Aquest dissabte de 10 a 2 del matí l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Alt Penedès organitzarà una taula informativa sobre aquesta malaltia.

La parada estarà davant la capella de Sant Joan a Vilafranca en motiu del dia mundial de la Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple, que se celebra el 12 de maig. Tota persona interessada pot venir a preguntar i a orientar-se sobre aquest trastorn que afecta el sistema musculoesquelètic. La Fibromiàlgia es caracteritza essencialment per dolor muscular general, rigidesa i dolor a la palpació de determinats punts en masses musculars o zones d’inserció òssia dels tendons.

Segons l’associació, és important que la ciutadania vagi adquirint el grau de coneixement necessari sobre aquest tipus de malalties, de les necessitats de les persones afectades i del paper que pot adoptar cadascú en el seu àmbit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: