Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia ha organitzat una taula informativa

En motiu del dia mundial de la Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple, l’associació penedesenca va aprofitar el mercat de dissabte per muntar una taula informativa.

La parada estava situada davant capella de Sant Joan i tenia l’objectiu d’orientar a tota persona interessada sobre la Fibromiàlgia, un trastorn que afecta el sistema musculoesquelètic. Aquesta malaltia es caracteritza essencialment per dolor muscular general, rigidesa i dolor a la palpació de determinats punts en masses musculars o zones d’inserció òssia dels tendons.

Segons l’associació, és important que la ciutadania vagi adquirint el grau de coneixement necessari sobre aquest tipus de malalties, de les necessitats de les persones afectades i del paper que pot adoptar cadascú en el seu àmbit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: