Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup d’havaneres Xató ha presentat el seu nou disc a Vilafranca

Divendres el grup d’havaneres va presentar el seu nou treball als claustres de l’església de Sant Francesc.

Aquest és ja el quart enregistrament d’estudi de la formació, fundada l’any 2000, i el primer que incorpora el tenor Joan Parellada i l’acordionista Anna Peret, acompanyats per Jordi González i Ramon Sol a les veus i la guitarra.

Editat per la discogràfica Picap, el disc porta el títol “Al to que toca” i conté 13 temes del repertori habitual del grup. Un treball molt especial ja que compta amb el primer tema propi del grup, “Molt lluny, molt enllà” de Jordi González, i amb algunes col•laboracions. González, que n’és el director, es mostrava satisfet amb el treball.

El director musical explicava les properes activitats del grup, com l’actuació que faran el mes de juny a les festes del barri del Poble Nou o al setembre al barri de la Girada. També actuaran a Altafulla i a Sant Quintí de Mediona conjuntament amb altres grups.

En acabar la cantada hi va haver la tradicional degustació de rom cremat i la possibilitat d’adquirir el CD. Aquest també està disponible a la llibreria La Cultural de Vilafranca i en format digital a les diferents plataformes de distribució per Internet, com ara Google Play, Amazon o iTunes.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: