Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els coordinadors del Torn Obert de CDC, satisfets amb la resposta de militants i simpatitzants

Una vuitantena de persones va participar dissabte al matí a l’Escorxador de Vilafranca en la segona sessió de Torn Obert de Convergència Democràtica de Catalunya a l’Alt Penedès.

Aquest era un pas més dins del procés que van iniciar els convergents el passat mes de març per definir les noves bases del partit amb la voluntat d’eixamplar la seva massa social i afrontar “els nous reptes de país”.

A la sessió de dissabte es van presentar els resultats de l’enquesta que van completar els assistents a la primera trobada. Entre aquests resultats destaca, per exemple, que els enquestes defineixen el partit com “de centre ampli” o que una part important preferiria mantenir el nom de “convergència” en el futur partit que sorgeixi del procés. En qualsevol cas, els resultats de l’Alt Penedès van en sintonia amb els de la resta de Catalunya, segons els coordinadors.

Els coordinadors del Torn Obert a la comarca estan satisfets amb la participació de militants en aquest procés de revisió de les bases del partit i sorpresos per la implicació dels simpatitzants.

Davant la imminència d’una nova convocatòria electoral a l’estat, Riera creu que el procés de refundació ha de continuar amb el seu curs amb el calendari previst.

 

El procés comarcal culminarà amb una votació que es farà a Vilafranca el dissabte 21 de maig, de nou del matí a vuit del vespre, a la seu de Convergència de la Rambla de Nostra Senyora. Podran votar tots els participants del Torn obert, tant militants com simpatitzants. Tot i que els vots dels simpatitzants només es tindran en compte políticament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: