
Tres alumnes de Joves per l’Ocupació participen al Concurs de cocteleria de l’Hospitalet
El concurs va tenir lloc el passat 24 d’abril a l’Hospitalet de Llobregat, amb la participació de setze alumnes i professionals de diferents escoles d’hosteleria i turisme de Barcelona.
El passat diumenge 24 d’abril, tres alumnes de l’especialitat d’Operacions bàsiques de restaurant i bar, cambrers, del programa Joves per l’Ocupació de La Fassina, van participar en el XXXIIè Concurs de cocteleria per a professionals-Trofeu Ciutat de l’Hospitalet.
En el concurs dut a terme a l’hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat, hi van participar setze alumnes i professionals de diferents escoles d’hostaleria i turisme de la província de Barcelona. Un jurat tècnic i un altre de degustació van ser els encarregats de valorar tant l’aspecte i sabor del còctel com l’elaboració i actitud del concursant.
Jenifer Jiménez, de 17 anys, va presentar ARKA composat per ginebra, licor de meló, Pedro Ximénez i menta com a decoració. Andrew Miranda, de 19 anys, presentava RAYMAN elaborat amb vi rosat, ginebra, Pedro Ximenez i flors comestibles com a decoració i Paul Alexander Gil presentava CHERRY’S PAUL amb licor de cirera, xarop de cirera, vi blanc fi i una guinda com a decoració.
Joves per l’Ocupació és un programa adreçat a joves d’entre 16 i 25 any en situació d’atur que té per objectiu millorar la seva formació professional, proporcionant-los la qualificació professional i les competències bàsiques personals que els permetin per una banda retornar al sistema educatiu, i per altre ampliar les oportunitats d’inserció i incorporar-se al mercat laboral.