Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres alumnes de Joves per l’Ocupació participen al Concurs de cocteleria de l’Hospitalet

Tres alumnes de Joves per l’Ocupació participen al Concurs de cocteleria de l’Hospitalet

El concurs va tenir lloc el passat 24 d’abril a l’Hospitalet de Llobregat, amb la participació de setze alumnes i professionals de diferents escoles d’hosteleria i turisme de Barcelona.

El passat diumenge 24 d’abril, tres alumnes de l’especialitat d’Operacions bàsiques de restaurant i bar, cambrers, del programa Joves per l’Ocupació de La Fassina, van participar en el XXXIIè Concurs de cocteleria per a professionals-Trofeu Ciutat de l’Hospitalet.
En el concurs dut a terme a l’hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat, hi van participar setze alumnes i professionals de diferents escoles d’hostaleria i turisme de la província de Barcelona. Un jurat tècnic i un altre de degustació van ser els encarregats de valorar tant l’aspecte i sabor del còctel com l’elaboració i actitud del concursant.
Jenifer Jiménez, de 17 anys, va presentar ARKA composat per ginebra, licor de meló, Pedro Ximénez i menta com a decoració. Andrew Miranda, de 19 anys, presentava RAYMAN elaborat amb vi rosat, ginebra, Pedro Ximenez i flors comestibles com a decoració i Paul Alexander Gil presentava CHERRY’S PAUL amb licor de cirera, xarop de cirera, vi blanc fi i una guinda com a decoració.
Joves per l’Ocupació és un programa adreçat a joves d’entre 16 i 25 any en situació d’atur que té per objectiu millorar la seva formació professional, proporcionant-los la qualificació professional i les competències bàsiques personals que els permetin per una banda retornar al sistema educatiu, i per altre ampliar les oportunitats d’inserció i incorporar-se al mercat laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: