Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Donació de material de perruqueria pel programa Joves per l’Ocupació

Perruqueria Góngora fa una donació de mobiliari de perruqueria al Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret de l’Ajuntament de Vilafranca.

La propietària i perruquera de la perruqueria i estètica Gongora, empresa col·laboradora des de l’any 2015 amb la formació pràctica de l’alumnat del curs d’estètica del programa Joves per l’Ocupació, ha col·laborat un cop més amb el Centre de formació Francesc Layret fent una donació de mobiliari i material de perruqueria i estètica.

L’Ajuntament de Vilafranca a través dels seus diferents programes de formació, dóna l’opció a les empreses de participar en la formació de futurs professionals, ja sigui mitjançant la realització d’estades pràctiques o bé amb la organització de visites a les instal·lacions de les empreses, de xerrades de professionals, de tallers formatius especialitzats o, com en el cas de la perruqueria Góngora, amb la donació de mobiliari i material.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: