Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’iniciaran les obres d’urbanització del passeig Rafel Soler fins al pont de Moja

La setmana vinent està previst que s’iniciïn les obres d’urbanització del passeig Rafel Soler, entre el c/ Tossa de Mar i el pont de Moja

L’Ajuntament de Vilafranca anuncia l’inici de les obres d’urbanització del tram final del passeig Rafael Soler

Aquest projecte comportarà l’ampliació de la vorera existent davant les façanes dels edificis fins al pont de Moja amb una amplada de 3,5 m seguint els mateixos criteris de la nova urbanització del passeig Rafael Soler. Es preveu també regularitzar les cruïlles i millorar l’escala existent al costat del pont de Moja, que comunica amb el carrer de Moja. El projecte també intervé en el passeig de sauló, tocant a les vies, incorporant enjardinament  i, finalment, s’adequa la superfície de la part final de la llosa de cobertura com aparcament provisional amb unes 35 places. El termini previst per a l’execució de les obres és de 2 mesos.

Durant les obres es procurarà minimitzar las afectacions a nivell de trànsit viari i de vianants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: