Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer de Josep Tarradellas canviarà de sentit de circulació a partir de la propera setmana

Els propers dijous 7 i divendres 8 d’abril s’instal·larà la nova senyalització per procedir al canvi de sentit de circulació al c/ Josep Tarradellas, al barri de la Girada.

Amb aquesta nova senyalització, la circulació al c/ Josep Tarradellas passarà a ser en sentit de l’avinguda de la Mediterrània cap a l’avinguda d’Europa. El canvi de sentit ve motivat per l’obertura del tram del carrer Germanor que passa per sobre la cobertura de la via en sentit Poble Nou.

Mentrestant, el Passeig Rafael Soler ja ha quedat obert a la circulació. Aquest és el primer pas en la finalització total de l’obra que culminarà també amb l’obertura del pas, d’aquí uns mesos, de la llosa de la via.

Aquesta primera fase inclou l’obertura al trànsit rodat, d’un carril en sentit sud, i es completa amb places d’aparcament. Alhora s’ha obert el pas per a vianants i bicicletes en el passeig, que inclou en el seu disseny de terra, unes siluetes que simulen fulles de pàmpol i que properament seran pintades.
Es manté tancat el pas a la llosa per consolidar el mur verd, tant a nivell de plantació de les diferents espècies vegetals, com de compactació de les terres que el formen.
D’altra banda, s’ha de procedir al sembrat del prat que és farà en les properes setmanes, i finalitzar la plantació d’arbres situats al costat dels equipaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: