Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Establiments de Vilafranca inicien una campanya de recollida de firmes en contra de la implantació de zona blava al carrer Eugeni d’Ors

Alguns establiments que se situen al carrer Eugeni d’Ors de Vilafranca s’han reunit per iniciar una recollida de firmes en contra de la implantació de zona blava d’estacionament en un tram del carrer, entre els carrers Assumpta Trens i Francesc de Paula Bové.

La zona blava es posava en marxa ahir.

Els establiments s’encarreguen de recollir les firmes i després les traslladen a l’associació de veïns, que serà qui les faci arribar a l’Ajuntament. Des de dissabte que s’estan recollint les firmes i ja són més de 240 a dia d’avui.

Segons l’Ajuntament, l’objectiu és propiciar la rotació en l’estacionament de vehicles per afavorir comercialment la zona, ja que en aquest tram s’hi concentra un bon nombre d’establiments.
Aquesta mesura funcionarà en l’horari habitual d’aquests tipus de zones a Vilafranca: dies laborables de dilluns a dissabte, de 9 a dos quarts de dues i de dos quarts de 5 a dos quarts de nou del vespre. Fora d’aquests horaris i els dies festius, l’estacionament serà lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: