Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El col·lectiu Dòlia organitza l’acte MATRIOSHKA: lectura de contes i biblioteca popular a l’hora del vermut

El proper dissabte 16 d’abril, d’onze del matí a una del migdia, l’Associació Cultural Dòlia organitza Matrioshka: una lectura de contes oberta a tothom i una biblioteca popular al pati del restaurant vilafranquí, El Taronger.

L’acte pretén ser una celebració literària on es mescli la lectura de contes i relats breus per part de voluntaris del públic, que poden seleccionar l’obra que vulguin i animar-se a llegir. També hi haurà una biblioteca popular, on els assistents puguin prestar-se i intercanviar-se llibres.

La biblioteca popular vol desmarcar-se dels habituals intercanvis de llibres i acostar-se més a un servei de préstec, on els assistents puguin deixar-se mútuament llibres que els han agradat i recuperar-los més endavant. Per això, a dins del llibre hi ha d’haver una adreça de correu electrònic de contacte i una breu recomanació del llibre en qüestió. A més, a El Taronger s’habilitarà una estanteria on es podran retornar els llibres un cop llegits perquè els propietaris els puguin recuperar.

Per participar a la lectura de contes s’ha d’enviar un correu electrònic a o apuntar-se a través de les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: