Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge comença la segona temporada de la sèrie Interiors de Vilafranca a Penedès TV

Aquest diumenge a dos quarts de 4 de la tarda s’estrenen a Penedès TV nous capítols de la sèrie Interiors de Vilafranca, de la que ja se’n van produir 20 l’any passat.

La sèrie està presentada per l’historiador Josep M Feliu, i realitzada per Raul Soldàn. Cada capítol s’endinsa en construccions de la vila per mostrar diferents habitatges que conserven elements històrics rellevants. Els indrets traslladen a l’espectador a altres èpoques, des de la medieval fins als nostres dies, passant pel segle XVIII i el modernisme. En aquesta temporada es descobriran diferents cases de Vilafranca com Cal Borruel, la Casa Girona i Parés, Cal Oliver, la Casa Serra i Coromines, Can Trabal o Cal Gomà, i es coneixeran la seva arquitectura, la història i els seus habitants.

Cada capítol es repetirà a dos quarts de 8 del vespre i a dos quarts de 12 de la nit del mateix diumenge, i també els dilluns al matí i la tarda.

També durant l’any s’aniran programant visites a diferents cases per descobrir de primera mà aquests habitatges. Les dates s’aniran anunciant al Facebook i al web de Descobrir Penedès.

La propera cita serà el diumenge 22 de maig a dos quarts d’onze del matí. Es visitarà la casa de la vila, on enguany es commemora el 60è aniversari de les pintures de les sales de Sant Raimon i de la Secretaria de l’alcalde, obres d’en Pau Boada i en Carles Quer respectivament, inaugurades el 1966. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: