Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop d’un centenar de persones es van concentrar ahir a la Plaça de la Vila en suport a la lluita feminista

La concentració estava convocada des de la Comissió 8 de Març Penedès, integrada per diversos col·lectius anticapitalistes i de l’esquerra independentista amb motiu del Dia Internacional de les Dones sota el lema ‘La feina no està feta, la lluita continua’.

A l’acte es va fer la lectura d’un manifest reivindicant la lluita diària i quotidiana per aconseguir les reivindicacions feministes, moltes històriques i encara vigents. També es reclamava buscar noves maneres de construir col·lectivament una societat més justa que faci front al patriarcat, ja que la crisi no ha fet més que augmentar l’escletxa entre homes i dones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: