Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 1.900 alumnes gaudiran de nou de la Fira Musical escolar de Vilafranca en la seva setzena edició

Més de 1.900 alumnes gaudiran de nou de la Fira Musical escolar de Vilafranca en la seva setzena edició

Des de dilluns dia 4 i fins dimarts 12 d’abril a l’Escola Municipal de música Maria Dolors Calvet es fan un total de 126 audicions de petit format adreçades als 1.942 nens i nenes que cursen de 1r a 4t de primària a les deu escoles de Vilafranca. També l’alumnat de l’Escola Delta-L’Espiga participa en aquesta activitat.

Aquestes audicions configuren la Fira Musical, una activitat de sensibilització musical que organitza l’Ajuntament de Vilafranca amb la col·laboració del professorat de música de les escoles que hi participen. El projecte preveu una programació que s’aplica al llarg de quatre cursos escolars. Cada curs es dissenya un paquet de tres audicions, cada una amb instruments d’una determinada família. Amb això s’aconsegueix que en acabar els quatre primers cursos de primària, els alumnes hagin participat en un total de dotze audicions diferents -tres per any- aconseguint un coneixement vivencial d’un gran nombre d’instruments i experimentat la música en directe.
Enguany, la proposta que s’ha dissenyat consta de tres audicions. Instruments de vent-metall: trompeta, trombó de vares, tuba i trompa, a càrrec d’Àlex Ricart, Joan Granados, David Parras i Cati Terrassa, respectivament. Guitarra i flauta travessera, a càrrec de Lluís Giménez i Jordi Mestres. Finalment piano i clavicèmbal, a càrrec d’Eva Sabater i Eduard Martínez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: