Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Chamorro presenta Marc Martín en concert

A quest diumenge a les set de la tarda l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca acull un concert en el qual Joan Chamorro presenta l’últim dels excel·lents músics sorgits des de la plataforma de la Sant Andreu Jazz Band.

Es tracta de Marc Martín, pianista que va formar part de la banda des de 2009 a 2014. Després de presentar les veus femenines d’Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira i Rita Payés en el si de la col·lecció, el reconegut saxofonista Joan Chamorro arriba ara amb aquesta nova entrega.
Joan Chamorro i Marc Martín faran una passejada pel jazz clàssic acompanyats d’Andrea Motis i d’Esteve Pi.
Els assistents estan convidats, en finalitzar el concert, a una degustació de cava i catànies, que se servirà a la Sala d’exposicions del mateix Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: