Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ton Felices participa en el darrer projecte musical de Joan Chamorro

El jove vilafranquí participa en el darrer projecte musical de Joan Chamorro, estrenat aquesta setmana a la sala Jamboree

Aquest 2019 ha començat d’una manera interessant pel món del jazz barceloní, amb dos concerts a la sala Jamboree amb el projecte de Joan Chamorro Group play Fredrik Carlquist’s Arranjaments.

A més de Joan Chamorro el grup està integrat per veterans del jazz com

el suec Fredrik Carlquist al saxo tenor i arranjaments, Joan Monné al piano i Esteve Pi a la bateria. També hi participa la conegudíssima Andrea Motis, i s’acompanya també de joves músics de la Sant Andreu Jazz Band com Joan Mar Sauqué a la trompeta, Joan Codina al trombó, Alba Esteban al saxo baríton i dos contrabaixistes, el Miquel Casanova i el jove vilafranquí de 16 anys Ton Felices.

El projecte s’ha estrenat aquesta setmana a la sala Jamboree i també s’ha enregistrat en directe per la producció d’un disc.

Fa 10 anys Joan Chamorro va posar en marxa una sèrie de treballs discogràfics per reivindicar l’obra de diferents arranjadors. Aquí encaixa el nou projecte amb Fredrik Carlquist, un music d’origen escandinau que viu a Sitges i que presenta un treball centrat en l’obra del compositor suec Lars Gull.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: