Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Chamorro celebra els 15 anys de la Sant Andreu Jazz Band en el marc del festival Musicveu

Va ser dissabte al Teatre Casal, en un concert amb artistes que han format part de la banda des de la seva fundació, l’any 2006.

Fundada l’any 2006, la Sant Andreu Jazz Band ha complert 15 anys de vida, consolidant-se com una de les bandes de jazz més importants a nivell nacional, publicant 8 àlbums i arribant a actuar al Palau de la Música. Dissabte al vespre, la banda, dirigida per Joan Chamorro, va actuar al Teatre Casal de Vilafranca, en el marc del Musicveu Festival.

El concert va servir per commemorar l’efemèride d’un grup que des dels inicis sempre ha apostat per potenciar el talent jove, tot aprenent a estimar la música jazz. 15 anys en els quals la formació ha comptat amb més de 50 joves d’entre 7 i 21 anys, d’on han sortit figures reconegudes com l’artista Andrea Motis.

Per celebrar el seu aniversari, Joan Chamorro va decidir reunir músics que han format part de la banda en diferents etapes.

Dissabte, la Sant Andreu Jazz Band va oferir un concert amb 15 temes de jazz vocal que permetien el lluïment de la banda i, en concret dels solistes. Solistes com ara Alba Armengou o Èlia Bastida, amb qui Chamorro va compartir escenari en l’edició del 2019 del Vijazz.

El de la Sant Andreu Jazz Band ha estat el segon concert de la present edició del Festival Musicveu, que enguany donarà part de la recaptació al Rebost Solidari de l’Associació Ressò.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: