Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cellers catalans segueixen triomfant als concursos internacionals

Els vins catalans segueixen obtenint grans resultats en els concursos internacionals, fet que des de l’Associació Vinícola Catalana es valora molt positivament, ja que demostra la gran qualitat dels nostres vins. Durant aquest mes de març, les empreses associades a la patronal del vi han aconseguit dotze medalles entre el Chardonnay du Monde i el Bacchus.

El Chardonnay du Monde va celebrar-se a França, aquest mes de març, un certamen que ocupa un lloc molt especial entre els concursos internacionals, ja que és la competició més important a nivell qualitatiu per a la distinció del millor Chardonnay del món. En aquesta vint-i- tres edició han estat tres cellers els que han aconseguit medalla: Miguel Torres, medalla d’or i Augustvs Fòrum i Juvé & Camps, medalles de plata. Fet molt important, ja que han participat 783 mostres procedents de 39 països, que han estat tastades per un jurat format per més de 300 experts internacionals.
D’altra banda, el concurs internacional organitzat per la Unión Española de Catadores ha distingit a sis cellers associats a la patronal del vi català, amb deu medalles. El Bacchus, en la seva catorzena edició, celebrada a Madrid, va reunir a més de 80 experts de diferents països per a escollir les referències més destacades del moment entre 1.854 vins presentats, i entre els quals hi havien 10 Masters of Wine, la titulació de major prestigi en el sector vitivinícola.
Les empreses que han aconseguit una medalla d’or al Bacchus han estat: Codorniu, Freixenet i Castell de Perelada. I de plata: Codorniu, Roger Goulart, Segura Viudas, Pere Guardiola i Miguel Torres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: