Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Clou amb èxit la Fira Vins Rebels, amb la participació de 36 cellers

Es tracta d’empreses d’arreu de Catalunya, Aragó, Andalusia i també el sud de França

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la rambla de la Generalitat de Vilafranca la cinquena edició de la Fira Mercat Vins Rebels, que ha aplegat un total de 36 cellers de territoris diversos que elaboren vins naturals, biodinàmics i ecològics i, per tant, amb una mínima intervenció.

La fira oferia l’oportunitat de degustar més de 300 vins de diferents estils i varietats i de conèixer de primera mà els cellers que els elaboraven i també es podien comprar els vins a preu més competitiu. Riambau comenta la importància d’aquests esdeveniments.

Com a part de les activitats de la fira, dissabte es va fer el lliurament del premi del concurs literari ‘El vi és cultura’, que consistia en el pes del guanyador en vi, lliurat en caixes de sis ampolles de diferents cellers de la fira. Enguany hi van participar 31 relats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: