Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou Set aportarà un Programa de Garantia Juvenil a la comarca

La Cooperativa Nou Set, empresa d’inserció laboral del Grup Entrem-hi, ha estat seleccionada pel Servei d’Ocupoació de Catalunya per dur a a terme un Programa de Garantia Juvenil a la comarca de l’Alt Penedès.

L’objectiu del programa és millorar la ocupabilitat de vint joves en situació d’atur a nivell de formació transversal i professionalitzadora, en perfils profesionals diversos: jardineria, comerç, i rehabilitació i reformes, d’experiència laboral real i de pràctiques en empreses de l’entorn.
Els ajuntaments que hi han donat suport, Vilafranca, Sant Sadurní, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Quintí de Mediona, Torrelavit, Subirats, Sant Pere de Riudebitlles i Mediona, participaran en la derivació dels candidats a participar al programa. Les associacions empresarials ADEPG i UEP i la Fundació Propenedès ofereixen suport en accions formatives i d’enllaç a les empreses de la comarca.
Pel que fa a la posada en marxa del programa, durant el primer trimestre de l’any es farà la fase de selecció dels candidats a participar en el Programa per desprès començar el procés formatiu, primer a nivell transversal i finalment en matèria professional, segons cada cas. A partir del maig s’oferiran als joves que hagin superat positivament les fases de formació, oportunitats de practiques i/o feina a Nou Set o en les més de 50 empreses col·laboradores del projecte Junts Trenquem el Cercle, promogut pel Grup Entrem-hi. A l’acabar el procés, tant els participants que hagin estat contractats com els que no, podran gaudir d’almenys tres mesos de formació complementaria i acompanyament en recerca de feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: