Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’executiva comarcal de CDC a l’Alt Penedès referma el suport a Marcel Surià i espera que es pugui beneficiar en breu d’un tercer grau

Aprofitant un acte en relació al procés de refundació de Convergència Democràtica de Catalunya que aquesta tarda s’ha fet a Vilafranca, membres de l’executiva comarcal de CDC han volgut mostrar el seu suport a Marcel Surià, que aquesta tarda ha ingressat a presó.

Xavier Escribà, president del partit a l’Alt Penedès, ha refermat el seu desacord amb la interpretació que ha fet la justícia d’uns fets delictius que no volen obviar, però que consideren insuficients per l’ingrés a presó. Escribà ha recordat que finalment la revisió de la sentència per part del fiscal, va ser la que va provocar aquest ingrés.
Des de CDC a l’Alt Penedès recorden que la petició d’indult, en plena campanya electoral per la cita del 20D no va prosperar tot i que en altres ocasions casos més greus sí havien estat contemplats.
Ara, explica Escribà, esperen que la Direcció General de Centres Penitenciaris valori l’actitud i la trajectòria de Surià, i que en poc temps pugui tenir beneficis penitenciaris com per exemple el tercer grau.
L’executiva comarcal de CDC ha fet extensiu el suport a la família de Marcel Surià en uns moments tant complicats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: