Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fotògraf Xavier Deltell guiarà una visita a la seva exposició a la sala dels Trinitaris, “Lectures permeables”

Aquest dissabte a 2/4 de 12 del migdia, es durà a terme una visita comentada de l’exposició que Xavier Deltell va presentar el passat 29 de gener en el marc del programa d’Arts Visuals 2016 a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca. La visita a l’exposició anirà dirigida pel mateix artista i l’accés a l’activitat serà totalment lliure i gratuït.

Deltell és un fotògraf resident a Corbera de Llobregat, que acumula una llarga trajectòria professional com a fotògraf artístic. Per a Lectures permeables l’artista ha escollit un conjunt de fotografies que conviden a reflexionar sobre l’entorn i la societat. La mostra concentra dues suites que contrasten pel diàleg de contraris que estableixen. “Reflexions” formada per fotografies en que l’artista explora al màxim els recursos surrealistes per traslladar possibles lectures narratives, esdevé una metamorfosi entre la creació de l’artista i la realitat. I d’altra banda, “Fronteres” que recala en la no intervenció del fotògraf, per captar, en espais trobats, la poètica del no res. Dues sèries amb un denominador comú: compartir atmosferes sorprenents i desconcertants que inquieten de la mateixa manera a l’espectador i el fan partícip actiu per la seva condició d’obra oberta i de lectures permeables.
L’exposició romandrà oberta al públic fins el diumenge 6 de març de 2016 en horaris de dimecres a divendres de 17 a 20h i dissabtes, diumenges i festius de 18 a 20h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: