Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Actualitzada la cartografia topogràfica de Font-rubí

La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica urbana digital escala 1:1000 de cinc municipis, entre els quals hi ha Font-rubí a l’Alt Penedès.

El treball comprèn la cartografia de les 179 hectàrees de Font-rubí i recull les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees de sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística.
Aquesta cartografia topogràfica és essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, ja que s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: