Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les famílies valoren amb un 8’9 les Llars Municipals d’Infants de Vilafranca

La valoració global de les llars vilafranquines és d’un 8,97 de mitjana, una puntuació que s’obté com a resposta a la pregunta “com valoraria la llar d’infants?” en una escala de 0 a 10.

La valoració és fruit d’una enquesta de satisfacció realitzada pel Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca entre els pares que van portar les seves criatures a les llars municipals d’infants durant el curs 2014-2015. El qüestionari ha estat elaborat conjuntament per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament i s’han entrevistat telefònicament 267 famílies de les quatre llars triades aleatòriament, el que suposa una mostra que aplega gairebé el 75% del total.
La regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat, valora positivament aquesta elevada puntuació, alhora que destaca la millora obtinguda respecte la darrera enquesta.
Ensenyament també destaca que les puntuacions que més satisfacció donen als responsables i professionals de les llars són les que fan referència a l’activitat educativa amb un 78% dels enquestats que les valoren “molt bé” i un 16% “bé”.
L’informe complet dels resultats obtinguts es podrà consultar a través de la
web de l’Ajuntament, www.vilafranca.org, a l’apartat d’Ensenyament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: