Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala dels Trinitaris acull “Lectures permeables”, exposició fotogràfica de Xavier Deltell

Divendres s’inaugurarà a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca l’exposició “Lectures permeables” del fotògraf Xavier Deltell. Es tracta d’un fotògraf resident a Corbera de Llobregat, que acumula una llarga trajectòria professional com a fotògraf artístic.

Per aquesta exposició ha escollit un seguit de fotografies que conviden a reflexionar sobre l’entorn i la societat.
Aquesta exposició gira al voltant de dues suites que contrasten pel diàleg de contraris que estableixen. La sèrie “Reflexions” formada per fotografies en que l’artista explora al màxim els recursos surrealistes per traslladar possibles lectures narratives, una metamorfosi entre la creació de l’artista i la realitat. I d’altra banda, la sèrie “Absències” que recala en la no intervenció del fotògraf, per captar, en espais trobats, la poètica del no res.
En el recorregut expositiu trobarem imatges de silenci i de nostàlgia. Però ambdues sèries comparteixen atmosferes sorprenents i desconcertants que inquieten de la mateixa manera a l’espectador i el fan partícip actiu per la seva condició d’obra oberta i de lectures permeables.
Aprofitant l’estada a Vilafranca, és durà a terme una activitat paral·lela que tindrà lloc el dissabte 20 de febrer a la mateixa Sala dels Trinitaris. L’activitat constarà d’una xerrada sobre l’exposició i la fotografia dirigida pel mateix artista, i l’accés serà totalment lliure i gratuït.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: