Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EcoXarxa consolida el mercat d’intercanvi i de 2a mà de les FSR

Amb més participació que l’any passat i també respecte altres mercats similars que organitzen al llarg de l’any, EcoXarxa Penedès està consolidant la fira o mercat d’intercanvi de les Festes de Sant Raimon, que ahir celebrava la tercera edició.

Amb un bon nombre de parades al voltant de la plaça de Sant Joan, permetia intercanviar o comprar tota mena d’objectes, des de roba a objectes decoratius passant per llibres, música, joguines i també petits electrodomèstics.
Aquest diumenge el que més predominava era la roba i els llibres com explicaven Carles Sureda i Francina Balaguer d’EcoXarxa Penedès.
L’objectiu és donar un nou ús a aquelles coses que ja no fem servir i així, reciclar-les i donar-los una segona vida.
El mercat també és una oportunitat per difondre l´ús de la seva moneda social, amb la qual es podia pagar a les parades.
La 3a fira-mercat d’intercanvi va finalitzar amb una arrosada ecològica organitzada per el Grup de Can Castellví, un projecte de comunitat que combina l’agricultura ecològica i la criança.
Per 5 euros oferien arròs i postres i més d’un va optar per portar un tuper i endur-se’l a casa.
Cada setmana podeu trobar els productes ecològics d’EcoXarxa Penedès al mercat dels dissabtes a Vilafranca, en una parada que tenen a la zona de productes ecològics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: