Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge hi ha dansa a Cal Bolet amb Incógnito + Saba, de Lali Ayguadé

Una de les ballarines catalanes més internacionals, ens presenta dues peces enèrgiques i plenes de tensió narrativa. Aquest diumenge 31 de gener, a les 7 de la tarda, es podrà veure a Cal Bolet l’últim espectacle de la temporada octubre-gener: Incógnito + Saba.

Es tracta de dues peces de dansa contemporània creades per la barcelonina Lali Ayguadé, nominada l’any 2010 com a ballarina excepcional dels Premis de Crítica de Londres. Dos espectacles que parlen de l’univers dels éssers humans.
Incógnito es centra en el cos, en la seva fisicalitat i virtuositat. Malgrat ser éssers intel·ligents hi ha coses que no podem explicar. Tot el que ens envolta té un sistema. Nosaltres som un sistema complex i de vegades les emocions i el sistema xoquen.
Saba parla de l’evolució, del camí que recorrem des que naixem fins que morim, a la recerca d’alguna cosa que no sabem exactament què és. I en aquest camí sempre hi ha algú que, de vegades de manera imperceptible, ens acompanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: