Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2princesesbarbudes han omplert el Casal Popular amb la seva música feta amb instruments de joguina

El Marc Marcé i l’Helena Casas són l’ànima de 2princesesbarbudes, una formació musical que aconsegueix sons i melodies úniques amb instruments de joguina.

Fan música per totes les edats i, per això, el públic familiar sempre respon a les cites que ofereixen. Així va ser aquest dissabte a la tarda, quan el Casal Popular de Vilafranca va acollir un concert coorganitzat amb l’associació Creixem en tribu i la coordinadora de les festes de Sant Raimon. Van fer ple absolut entre fans incondicionals de la seva música i públic que els anava a descobrir.

2princesesbarbudes tenen tres discs al carrer: Cançons i rimetes, Enciclopèdia baixeta de la nit i Sempre de vacances.

Ara preparen el quart treball discogràfic amb dos músics més i han anat evolucionant cap a temes més ballables, pensant en oferir els seus espectacles, que fins ara eren molt íntims, en espais a l’aire lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: