Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per 24è any consecutiu, la Creu Roja a l’Alt Penedès organitza la Campanya “Cap Infant sense Joguina”

Els objectius de la campanya són aconseguir que tots els infants de la comarca rebin joguines noves en l’època de Nadal i sensibilitzar i conscienciar a la població de les situacions de desigualtat econòmica i social existents al seu territori.

L’Oficina Comarcal de Creu Roja a l’Alt Penedès organitza la Campanya amb la col·laboració de Càritas, l’Ajuntament de Vilafranca, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, així com altres entitats, associacions i establiments de la comarca que s’han adherit a la campanya.
Es pot col·laborar portant una joguina nova a Creu Roja, al carrer d’Eugeni d’Ors, 22 fins el 21 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 14h i de dilluns a dijous de 16h a 19h. També es pot comprar una joguina als establiments col·laboradors. Els voluntaris de la Creu Roja passaran a recollir les joguines el dilluns dia 14 de desembre. I finalment es pot col·laborar en les activitats que organitzen diferents entitats de la comarca amb l’objectiu de recollir joguines per a la campanya.
L’entrega de joguines serà dijous 24 de desembre de 10 del matí a 7 de la tarda a l’oficina de Creu Roja de Vilafranca.
Recordar que les joguines han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: