Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC de Vilafranca duen a terme una campanya a favor del comerç de proximitat

En un comunicat de les joventuts d’ERC s’indica que les festes de Nadal és on el sistema capitalista empeny a la ciutadania a un consum massiu i irresponsable.

Davant d’aquest fet el jovent independentista del Penedès i l’Anoia ha posat en marxa una campanya a favor del comerç local i de proximitat.
Les JERC posen de relleu la importància per comprar als comerços del poble i no a les grans superfícies sobretot per la dinamització social i econòmica que aporten. El jovent independentista també demanar que els diferents ajuntaments apostin per aquest model de comerç de barri i proximitat.

Comentaris

  1. “El jovent independentista del Penedès”? Trobo molt irresponsable que es parli així d’una sola formació, quan hi ha molts altres grups de joves independentistes al Penedès… Per coherència, ho hauríeu de corregir.

    La pregunta que em sorgeix sobre aquesta campanya (i que consti que la trobo interessant, com a idea de fons) és: on puc comprar un d’aquests iPhones que teniu, a la Parellada o al General Cortijo? És per una amiga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: