Dissabte, 11 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Campuzano reclama una gran mobilització del votant sobiranista aquest 20-D

El número 2 de Democràcia i Llibertat, Carles Campuzano, aspira a que tots els catalans que el 27-S van votar a favor de l’estat propi i el dret a decidir es tornin a mobilitzar el 20-D per demostrar que és veritat que a Catalunya hi ha una majoria social a favor de la independència.

En un esmorzar de campanya amb membres de la JNC, dissabte a Vilafranca, el diputat convergent va afirmar que aquestes eleccions generals són tan importants com les de 27-S i es necessita una gran mobilització. Campuzano demana als que van votar Junts X Sí i la CUP que no es quedin a casa.
El número 2 de Democràcia i Llibertat alerta que si Ciutadans guanya a Catalunya “la única lectura possible és que no hi ha una majoria social sobiranista” i reclama que els 47 diputats catalans que s’asseuran al Congrés reflecteixin la majoria que hi ha a Catalunya.
Carles Campuzano ha explicat als joves convergents que Democràcia i Llibertat defensa l’assoliment d’un estat independent com a eina per aconseguir un futur millor, així com una idea de país àmplia i inclusiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: