Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de pediatria de l’Alt Penedès assoleix el primer lloc als Estàndards de Qualitat Assistencial de Catalunya 2014

L’Equip d’Atenció Pediàtrica Territorial Alt Penedès d’Atenció Primària ha assolit l’any 2014 el primer lloc als Estàndards de Qualitat Assistencial a Catalunya, segons ha publicat recentment l’Institut Català de la Salut.

L’estàndard de qualitat assistencial és un indicador que combina diferents subindicadors clínics que mesuren la qualitat de l’atenció rebuda per la població assignada a cada professional sanitari.

L’equip de pediatria de l’Alt Penedès ofereix atenció sanitària als 17.000 nens i nenes de la comarca atesos als tres Centres d’Atenció Primària: Vilafranca, Sant Sadurní i Els Monjos.

El cap de l’equip, el doctor Vicente Morales, posa alguns exemples dels indicadors que els han valorat i que constaten la bona feina del servei.

Segons Morales, la clau de l’èxit és que les seves actuacions es regeixen per una metodologia científica basada en l’evidència i que sempre posen per davant les persones en la seva atenció.

Per la seva part, l’adjunta a la direcció de l’equip Cèlia Pujol, apunta que, a banda dels criteris més tècnics que han estat avaluats, el servei s’implica amb la comunitat i amb els pares teixint una xarxa que les famílies agraeixen i valoren.

L’equip de pediatria de l’Alt Penedès està integrat per 14 pediatres, 13 infermers i infermeres, 1 auxiliar d’infermeria i 5 professionals administratius de gestió i serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: