Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la Cursa d’Orientació del Capità Vitamines per fomentar l’activitat en família

L’acte estava organitzat per l’equip de pediatria del CAP Vilafranca Nord.

En motiu del dia de l’activitat física, el passat divendres tenia lloc al centre de Vilafranca la Cursa d’Orientació del Capità Vitamines organitzada per l’equip de pediatria del CAP Vilafranca Nord. Un esdeveniment pensat per a fomentar l’activitat física i saludable en família. La cursa s’iniciava a la Rambla de Sant Francesc i comptava amb dues tipologies: una curta amb 8 fites per a infants petits i una de llarga amb 12 fites i adequada per als nens i nenes més grans. Al començar s’entregava als participants un mapa i la graella per a marcar les fites. A cada fita les famílies es trobaven amb un missatge motivador de salut i al finalitzar tothom podia menjar una peça de fruita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: