Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEPG convoca demà totes les empreses vinculades a l’organització d’actes

La jornada tindrà per escenari el Castell de Castellet, al municipi de Castellet i la Gornal.

L’acte s’adreça als diferents experts que participen en la producció d’actes socials i d’empresa, com ara traductors, periodistes, tècnics d’audiovisual, fotògrafs, lloguers d’aparells, o restaurants, impremtes, dissenyadors, serveis de prevenció i assistència.
A partir de les 9 i durant tot el matí es succeiran fins a una vintena de presentacions per part dels mateixos participants. Cadascun d’ells disposarà de 5 minuts per exposar la seva especialitat. El programa preveu intervals en els què es podran degustar algunes de les propostes de càtering, mentre els participants podran aprofitar per intercanviar targetes i material promocional.
Autocars Mon Bus posa a disposició dels assistents de manera totalment gratuïta un servei de transfer des de les estacions d’autobús de Vilafranca i de Vilanova per tal d’accedir a la localització de l’acte, prèvia confirmació.
La inscripció a la jornada és gratuïta, tot i que cal confirmar assistència amb antelació bé al telèfon 902 106 700 o a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: