Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès organitza la sessió informativa “Responsabilitats penals davant un accident laboral”

L’objectiu de la sessió organitzada per la Unió Empresarial del Penedès és que les empreses coneguin les pautes per no incórrer en responsabilitats penals així com els diferents tipus d’assegurances que existeixen al mercat per cobrir les conseqüències d’un possible accident laboral.

La sessió, titulada “Responsabilitats penals davant d’un accident laboral”, anirà a càrrec de Xavier Pladevall, gerent d’Acció Preventiva Europreven Catalunya, i Sergi Adán, soci fundador d’Adán Advocats.
La sessió tindrà lloc el dimarts 24 de novembre a les nou del matí al Centre Àgora de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: