Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort el qui fou fundador i primer president de l’Associació de Veïns del barri del Poble Nou, Ramon Gusi

Aquest matí a les 10 s’ha fet la cerimònia d’enterrament de Ramon Gusi Masachs, que va morir dissabte a causa d’una insuficiència renal a l’edat de 92 anys.

Ramon Gusi va ser fundador i primer president de l’Associació de Veïns del barri del Poble Nou de Vilafranca. També va estar vinculat a la junta de diverses entitats associatives i culturals de la vila, com ara la Societat la Principal el Casal de Vilafranca, o la parròquia de Vilafranca, i a entitats de caire catalanista com Òmnium Cultural. Ramon Gusi era el pare del president de SERCOM i regidor de cultura, Raimon Gusi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: