Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per a empreses que vulguin formar part d’enoturismePENEDÈS

Fins al pròxim 15 d’octubre, restaran obertes les inscripcions per a aquelles empreses que desitgin incorporar-se al club enoturismePENEDÈS, empreses que han d’estar dins l’àmbit de la DO Penedès, i complir la resta de requisits pel que fa a qualitat, serveis i oferta definits des del Consorci de Promoció Turística del Penedès.

EnoturismePENEDÈS és una marca turística de referència, que durant els darrers anys, ha esdevingut la principal destinació enoturística de l’estat espanyol, actualment hi formen part gairebé 200 establiments, principalment, cellers, allotjaments, restaurants, empreses d’oci, guies turístics, agències de turisme, viticultors ubicats en l’àmbit territorial de la Denominació d’Origen Penedès.

Totes aquelles empreses que desitgin incorporar-s’hi, cal que es posin en contacte amb el Consorci de promoció Turística del Penedès, per mail a , o per telèfon al 93 817 01 60 o bé que emplenin el formulari de sol·licitud d’adhesió al club enoturismePENEDÈS.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: