Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní demana suport a la Generalitat per a crear un viver de caves a l’escola de viticultura i enologia d’Espiells

El conseller d’Agricultura també va visitar divendres l’escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech d’Espiells acompanyat per l’alcaldessa de Sant Sadurní Maria Rosell, regidors de l’ajuntament i els responsables del centre.

Rosell va aprofitar la presència de Ciuraneta per emplaçar a la Generalitat a donar suport a l’ajuntament en la creació d’un viver de caves a l’escola d’Espiells.

El viver de cavistes és, de moment, una idea que l’ajuntament ha anat treballant amb el sector del cava i emmirallant-se en el viver de cellers que existeix al Priorat.
L’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech va néixer l’any 1987 amb l’objectiu d’oferir al sector vitivinícola una formació professional de qualitat en aquest camp. La Diputació de Barcelona, a instàncies de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, es va fer càrrec de la finca i hi va construir l’escola. L’escola es va incorporar al Departament d’Agricultura al gener del 2007 sota la titularitat de l’Incavi. Des del setembre de 2013, el centre depèn del Servei de Formació Agrària i forma part de la Xarxa d’Escoles Agràries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: