Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lliurats els Premis del IV concurs sobre Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura

Lliurats els Premis del IV concurs sobre Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura

Divendres l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells va acollir la Jornada Tècnica i lliurament de premis del IV concurs sobre Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura al Penedès.

La jornada va comptar amb la xerrada sobre l’estudi del canvi climàtic a càrrec de Pere Renom, biòleg i reporter del programa QuèQuiCom de Televisió de Catalunya i amb la presentació dels projectes i lliurament de premis del Concurs d’Idees Innovadores, en què hi han pres part alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius, en aquesta ocasió amb treballs enfocats a la gestió de subproductes de l’activitat vitivinícola

A l’acte, que organitza la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, amb la col·laboració de Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, hi va assistir el regidor de Medi Ambient i Via Pública, Toni Sisternas.

Aquesta iniciativa vol aportar llum als efectes del canvi climàtic sobre la viticultura i a les alternatives productives que en redueixin l’impacte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: