Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur ha augmentat el mes de setembre a l’Alt Penedès en 185 persones

El setembre no acostuma a ser un mes bo pels registres de l’atur, perquè recull les baixes de les contractacions temporals de l’estiu. En aquest sentit s’ha produït un increment dels registres arreu de Catalunya.

Malgrat tot, però, si s’observen les dades interanuals cal dir que les xifres són clarament millors a les d’ara fa un any.
A l’Alt Penedès aquest mes de setembre s’han registrat 7.408 aturats, 185 més que a l’agost. A Vilafranca l’atur ha crescut en 104 persones amb un total de 3.258 aturats al setembre, a Sant Sadurní hi ha 650 aturats, 38 persones més que a l’agost, als Monjos el registre d’aturats del setembre és de 565, amb un creixement de 37 persones respecte del mes anterior i a Gelida s’ha produït una lleugera baixada de tres persones, amb un total de 504 aturats al setembre.
Amb dades globals del país l’atur ha augmentat de 6.881 persones respecte d’agost , situant-se en 513.187 el nombre total d’aturats registrats a Catalunya a 30 de setembre de 2015.
Si mirem les dades de forma interanual, és a dir comparant-les amb les del mes de setembre de l’any 2014 cal destacar que a l’Alt Penedès l’atur s’ha reduït en 721 persones i a Vilafranca hi ha aquest mes de setembre 321 aturats menys que l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: