Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca guanya al Barça en el partit de la cinquena jornada de la OKlliga

El Vilafranca, ha guanyat aquest dimarts a la nit en el partit que tancava la cinquena jornada de l’OKlliga, al Barça per 4 gols a 3 davant un pavelló que ha vibrat amb la victòria local com feia anys no es veia.

Seriós en defensa, magnífic a la porteria i letal a bola aturada el Vilafranca ha demostrat que té un futur destacat per endavant, aquesta temporada.
Edu Fernández de penal va avançar el Vilafranca però Sergi Panadero va establir l’empat a un en una bola rematada dins l’àrea, resultat amb que s’arribaria a la mitja part. La segona part va ser vibrant, amb dos grans gols de Roger Rocasalbas de falta directa, el segon i el quart, el primer per l’esquerra i l’altra per la dreta. Entre mig hi va haver el tercer gol de Ruben Fernández, en una jugada on la defensa barcelonina va fer aigües, així el Vilafranca se situava amb un 4 a 1. Faltaven 14 minuts i el Barça va reaccionar i en tres minuts es va posar amb un 4 a 3 a manca de 6 minuts pel final. El Vilafranca va aguantar guanyant un partit dels que fan afició.
El Patí encara no ha perdut cap partit de lliga i iguala al Barça i al Liceo a punts a la classificació a la cinquena plaça. El Vilafranca no guanyava el Barça al pavelló municipal des de la temporada 2005/2006, l’única victòria en els últims 25 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: