Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí, a intentar la proesa i mantenir-se a l’OKLliga, després d’un 2022 de contrastos

La 22/23 ha canviat l’alegria i les celebracions, pel desencís de la derrota.

El retorn a l’OKLliga cinc temporades després va ser la gran fita d’aquest Patí Vilafranca en un 2022 que també va deixar la consecució de la Copa de la Princesa, en un cap de setmana pel record a la Poliesportiva vilafranquina.

Van ser 5 anys d’intents sense premi. Amb la pandèmia de Covid pel mig, i deixant l’equip a les portes de pujar. Una temporada pràcticament perfecta, marcada per les celebracions va ser el preludi de l’actual.

La 22/23 ha canviat l’alegria i les celebracions, pel desencís de la derrota. El retorn de l’equip a l’OKLliga no ha estat l’ideal: a punt de tancar la primera volta de campionat, 11 derrotes en 12 partits, i només un punt al caseller. Un punt que es va resistir 9 jornades i que dona certa esperança de cara a la segona meitat de campionat.

La proesa de la premanència serà complicada. L’equip necessita canviar radicalment la ratxa de resultats per, mínim, fer-se lloc en una de les dues posicions de playoff de permanència, que ara el Patí té a 8 punts.

Ho farà sota les ordres de Toni Aranda. I és que aquest any també va marcar el final de l’etapa de Toni Porta com a entrenador de l’equip. Porta, l’entrenador de l’ascens i que havia dirigit el Vilafranca en les últimes 3 temporades i mitja, s’acomiadava a finals de novembre.

Comença un 2023 que serà clau en el futur del club, que també diu adéu al president en els últims 13 anys. Quim Vázquez deixa la presidència i ho anunciava el passat 20 de desembre, durant l’assemblea de socis del club. Per iniciar el nou any, l’equip visitarà el Barça al Palau Blaugrana, el 8 de gener a les 17h. Després, inici de la segona volta a Alcoi.

El Patí acomiada el 2022, un any de llums i ombres. De cara al 2023, l’esperança, la fe i la constància seran clau per seguir endavant.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: