Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

35 candidats i 7 empreses es donaran cita al networking dedicat al sector logístic dins del cicle “Vilafranca, capital humà”

35 candidats i 7 empreses es donaran cita al networking dedicat al sector logístic dins del cicle “Vilafranca, capital humà”

El dimarts que ve, de ¾ de 10 a ¾ de 12 del matí, a la sala d’actes de la Fassina, tindrà lloc el segon speed networking del cicle Vilafranca, capital humà organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca. La trobada es dedicarà, en aquesta ocasió, al sector de la logística. 35 operaris de magatzem tindran l’oportunitat de donar-se a conèixer a través d’entrevistes ràpides a les empreses participants, que són: AKZO NOBEL, CAFÈS NOVELL, CORAL TRANSPORTS, DECATHLON, FIBERPACHS, SCH MERSAL i SM PACK IBÉRICA.

Vilafranca, capital humà és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: