Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Set empreses de la comarca són a la jornada de Networking de la Xarxa Productes de la Terra

La jornada tenia l’objectiu de que les empreses productores puguin ampliar els seus contactes comercials i obrir noves possibilitats de negoci.

Aquest dimarts tenia lloc al Museu Marítim de Barcelona la quarta Jornada de networking empresarial de la Xarxa Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu que les empreses productores puguin ampliar els seus contactes comercials i obrir noves possibilitats de negoci.

 

Una cinquantena d’empreses que pertanyen a la Xarxa Productes de la Terra i una cinquantena de comerços de Barcelona han participat de la jornada. L’acte va començar amb un col·loqui sobre producte local i de qualitat en el comerç urbà i va seguir amb la sessió de networking en la qual durant 2 hores i mitja es van realitzar 1320 entrevistes de 3 minuts cadascuna, on es van poder presentar les 40 empreses de la Xarxa amb els 33 comerços assistents

Tot i que hi ha molta feina a fer, la jornada de Networking serveix de primer contacte perquè les empreses trobin el seu canal de distribució.

De la mà de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, set empreses inscrites al Cens de Productes de la Terra de l’Alt Penedès van participar en la quarta edició de la Jornada de Networking.

Aquestes empreses eren Carquinyolis Escalfet (Sant Quintí de Mediona), Bolet Vins i Caves Ecològics (Castellví de la Marca), Molí d’Oli Ca la Madrona i Molí d’Oli Josep Lluch (Font-rubí), Cerveses Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), Bombons Cudié (Vilafranca del Penedès) i Vinyet, la melmelada Penedès (Subirats).

La Xarxa de Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona, té la finalitat de preservar i enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la demarcació de Barcelona, per tal que les empreses siguin més competitives i sostenibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: