Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes cinquanta persones reben el diploma dels cursos del programa Incorpora

Els darrers cursos que s’han fet han estat el curs d’Indústria Alimentària i Magatzem, el curs d’auxiliar de Neteja Polivalent i el curs “a mida” de Logística.

La Fundació Pro Penedès duu a terme els cursos que, en el marc del programa Incorpora de l’obra social de CaixaBank, ofereixen formació i pràctiques en empreses a persones que pateixen un alt risc d’exclusió social i laboral. Els darrers cursos que s’han fet han estat el curs d’Indústria Alimentària i Magatzem, el curs d’auxiliar de Neteja Polivalent i el curs “a mida” de Logística. Aquest darrer s’ha fet a l’empresa penedesenca Transports Coral i ha aportat als alumnes una formació transversal i la obtenció del carnet de carretoner.

Les cinquanta persones que han participat en aquests tres cursos han dedicat 240 hores a la formació i, d’aquestes, n’han passat 80 a les empreses col·laboradores; a les quals la Fundació Pro Penedès agraeix la seva implicació.

El secretari de la Fundació i regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca Joan Manel Montfort destaca els bons resultats del programa Incorpora, que aquest 2017 ha format 117 persones i que està demostrant uns alts índexs d’inserció en un col·lectiu de persones especialment vulnerable.

El programa Incorpora de l’Obra Social de CaixaBank es desenvolupa a tot Catalunya i, a cada demarcació, el condueix una entitat: en aquest cas, la Fundació Pro Penedès. Des de CaixaBank, la directora de l’àrea de negoci de l’Alt Penedès Esther Magallón destaca que la inserció laboral és un dels objectius principals de l’obra social de l’entitat.

El lliurament de diplomes, tant als alumnes com a les empreses col·laboradores, es feia aquest dimarts a la sala d’actes de La Fassina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: