Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una nova intervenció floral de Montse Bolet celebra l’arribada de la tardor amb el títol Un vestit per a la bogeria d’Arcimboldo

Avui i demà, coincidint amb l’equinocci de tardor, l’artista floral Montse Bolet torna a oferir-nos la seva proposta artística Loop Nature a l’edifici de El Parquet. Aquesta és la tercera intervenció que fa durant aquest 2015, una per a cada estació a l’espera de l’arribada de l’hivern.

Bolet explica que la tardor és una estació que convida a “la recollida interior, a la recol·lecta de fruits, a la caça i als preparatius per als mesos d’hivern”. Per a transmetre aquestes idees, l’artista ha guarnit una estructura de ferro amb elements vegetals propis de la tardor: magranes, raïm, pomes, pastanagues… El resultat és el vestit que podrien dur els retrats del pintor italià Giuseppe Arcimboldo, conegut sobretot per les seves representacions del rostre humà a partir de fruites, plantes, animals i objectes. D’aquí que el nom de la instal·lació sigui “Un vestit per a la bogeria d’Arcimboldo”.

Bolet explica que cada cop més persones coneixen l’existència l’art efímer i, en particular, les obres que es poden fer amb elements vegetals.

Totes les persones que vulguin veure aquesta nova instal·lació de Montse Bolet només cal que s’acostin al Parquet des de l’Avinguda d’Europa entre avui i demà. Segons l’estat de conservació dels elements que integren la peça, aquesta es podrà veure durant els següents dies. L’artista ha col·locat uns marcs a diferents alçades perquè els espectadors puguin mirar la instal·lació des del carrer, ja que l’espai forma part del jardí d’una residència privada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: