Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una festa dona inici a la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori

La festa tenia lloc aquest diumenge a la zona de darrere l’Auditori Municipal amb la periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Laia Paretas com a mestra de cerimònies.

Al matí es presentaven els espectacles familiars, programats pel servei de Cultura i la Xarxa. Com sempre, combinen diferents disciplines: del reggae per xics de The Penguins, amb el seu espectacle ‘Quadern de Bitàcola’, a la màgia del mag Edgard amb ‘Déjà vu’, ‘La sireneta i l’illa de plàstic’ de la companyia Dreams Teatre, o la proposta de circ ‘Taxaaan’, de Circ Xic.

Precisament el circ va ser protagonista de la festa. El públic assistent va poder veure en acció Moi Jornada amb el seu espectacle ‘Mr Alret’.

A la tarda era el torn de la presentació de les propostes d’arts escèniques per a adults, que arrenquen aquest diumenge amb ‘Canto jo i la muntanya balla’, de la companyia La Perla 29, ja amb les entrades exhaurides. La programació teatral tornarà a portar la Flyhard, amb ‘La vida pornogràfica’; la companyia La Calòrica, amb ‘Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I’ o ‘Travy’, d’Oriol Pla. En música passaran per Vilafranca noms com Beth, Roger Mas, Queralt Lahoz o Pere Martínez i la Cobla Marinada. També hi haurà els concerts de la Camerata Penedès, formació resident a l’Auditori.

La festa va comptar amb el concert de l’artista empordanesa Joina i, després, la companyia de dansa Cobosmika va oferir un fragment de ‘Scrakeja’t 2.0’, un espectacle que es podrà veure el 9 de gener a Cal Bolet.

Tota la informació detallada de la programació de la temporada de tardor es pot consultar al web www.espectacles.vilafranca.cat. També es poden consultar els detalls sobre la venda d’entrades i abonaments. Els aforaments són més amplis que la temporada passada, de manera que els espectacles es podran veure amb un 70% de la capacitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: