Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal comença el curs amb uns 170 alumnes i les obres de reforma a punt de finalitzar

L’escola municipal d’Art Arsenal comença el curs 2015/2016 amb uns 170 alumnes, que poden créixer fins als 180 a causa de la matrícula viva.

El 75% dels alumnes no són de Vilafranca i és que l’Arsenal s’ha convertit en una escola de referència a Catalunya pels estudis que imparteix de les famílies de Comunicació gràfica i Joieria artística.
La majoria d’alumnes són de Cicles Formatius de grau mig, uns 95, i la resta de grau superior.
L’escola té més alumnes que mai de grau mig, amb les aules de l’especialitat de disseny gràfic al màxim. A grau superior comencen a recuperar alumnes, amb 10 més que l’any passat quan van patir un descens important, com explica el director de l’Arsenal, el veterà Albert Abella.
Els cursos en que l’Arsenal ha tingut més alumnes han estat uns 200.
El nou curs ha començat amb la segona fase de les obres inacabades i com que ja s’hi comptava, durant les dues primeres setmanes els alumnes fan activitats alternatives.
L’equip educatiu confia a recuperar una semi-normalitat a l’octubre.
Aquests primers dies afronten el dia a dia combinant la incomoditat que comporten les obres amb la il·lusió que genera la imminent estrena.
La prioritat és acabar les obres de la primera planta dels Trinitaris, que permetran obtenir 3 aules, 2 tallers i la sala de professors. També es reforma l’escala de l’edifici, es millora l’accessibilitat, es renoven els tancaments i es rehabilita la façana.
L’estiu de l’any passat ja es van reformar la planta baixa i la segona planta de l’edifici i aquest any s’ha aprofitat també l’estiu, quan no hi ha activitat lectiva a l’escola, per millorar la planta primera i culminar la posta al dia de l’edifici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: